UUSI HYVÄN TUULEN KALASTUS- JA VENEILYSEURA KOTKAAN!

Olemme Kotkan saaristokalastajat ry, joka perustettiin v. 2017. Aktiivinen kalastaminen Kotkan saariston vesillä ja meriluonnosta nauttiminen ovat meille tärkeitä. Kalastamme sääntöjä ja määräyksiä noudattaen ja luonto huomioiden. Muita vesillä liikkujia kohtaan olemme ystävällisiä ja avuliaita. Näin syntyy yhteinen hyvän tuulen kalastusilmapiiri, jota vaalimme jäsentemme keskuudessa.

Pyrimme edistämään nykykalastusta sen kaikissa muodoissa: jiggausta, jerkkausta, vetouistelua, heittokalastusta jne. mutta perinteisemmät verkko- ja pilkkikalastajatkin ovat yhtä tervetulleita seuraan. 

Seura järjestää tapahtumia, kilpailuja, kokoontumisia, kursseja sekä leirejä. Järjestämme vuosittain huhti-toukokuun tietämillä Kevätkalastussafarin Kotkan seudun vesillä. Kyseinen tapahtuma keskittyy ahvenen, kuhan, hauen ja meritaimenen  heittokalastukseen.

Loka-marraskuun aikoihin järjestämme Syyskalastussafarin, jossa keskitytään useamman kalalajin kalastukseen. Molemmat tapahtumat ovat viikonlopun mittaisia sisältäen majoituksen ja ruoat. Lisätietoja tapahtumista kotisivuillamme hyvissä ajoin etukäteen.

Jaa tämä sivu