Kirkonmaahan pääset myös ilman venettä: Yhteysalukset Otava ja Tekla kulkevat Kirkonmaahan ympäri vuoden. Alukset lähtevät Kotkan Luotsi-Kuusisesta (Juha Vainion katu). Kirkonmaassa alukset saapuvat joko Länsilaiturille tai Pohjoisrannalla sijaisevalle Päälaiturille, riippuen vallitsevasta säästä.

Aluksille mahtuu autokin mukaan ja retki tai loma saaristossa voi alkaa! Matkustaminen aluksilla on ilmaista. Talviaikataulun aikaan voi viikonloppuna olla ruuhkaa. Varaa paikkasi ajoissa! Varauksen voi tehdä aikaisintaan 7 vrk ennen matkaa. Ole mielelläään varaamassa heti kun vuorokausi vaihtuu.


Kesän 2024 on voimassa 1.5. alkaen kesäaikataulu ja juhannuksena juhannusaikataulu.


Finferriesin yhteysalusten varausjärjestelmä on avattu osoitteessa booking.finferries.fi.

Varausjärjestelmä otetaan ensin käyttöön Utön reitillä ja Kotka-Pyhtää reitillä, jonka jälkeen varausjärjestelmä otetaan porrastetusti käyttöön myös muilla yhtiön yhteysalusreiteillä. Kotisivuilta finferries.fi löytyy myös linkki järjestelmään.


Pyydämme asiakkaitamme tutustumaan varausjärjestelmään ja varaamaan yhteysalusmatkansa uuden varausjärjestelmämme kautta.Varausjärjestelmässä varataan paikka matkustajille, ajoneuvoille ja rahdille enintään kaksi viikkoa ennen toivottua lähtöä.

Uusi käyttäjä rekisteröi itsensä osoitteessa booking.finferries.fi, jonka jälkeen voi aloittaa matkan varaamiseen.

Yhteysalukset Otava ja Tekla lähtevät Kotkan Kuusisesta.

Otava saapuu Länsilaiturille Kirkonmaahan

Tekla tulossa Länsilaituriin

Yhteysalukset käyvät ajoittain Päälaiturissa, jos länsipuolella on liian tuulista.

Otava Länsilaiturissa.

Jaa tämä sivu